Haven

6 February 2017

Ann D'Havé nieuwe teamleider educatie

havencentrum.be

Op 1 februari verwelkomde het Havencentrum Ann D'Havé als nieuwe teamleider Educatie. Het Havencentrum zet met haar komst verder in op jongeren en hun leefwereld. Ann is met haar achtergrond in personeels- en loopbaanontwikkeling de ideale persoon om jongeren te motiveren om de haven van Antwerpen te ontdekken en beleven.

Ann (53) uit Ekeren heeft meer dan 25 jaar HR ervaring op de teller en legde zich de afgelopen 10 jaar toe op het ontwikkelen van mensen. In die periode zag ze de ontwikkelwereld veranderen van het saaie klassikale leren naar het interactieve en digitale leren door gebruik te maken van learning technologie en gamification. Dit is een boeiende wereld in volle beweging. Deze ervaring en inzichten brengt Ann graag mee naar het Havencentrum.

Zelf werkte Ann ooit bij enkele chemische bedrijven in de haven maar verliet ze deze om zich eerst in de consultancy wereld te begeven en later in de zorgsector. Deze, eveneens boeiende wereld laat ze nu achter zich om zich de haven en zijn geheimen eigen te maken.

Inschrijven op de nieuwsbrief

* verplicht in te vullen

Selecteer hieronder "Email" om, conform de AVG wetgeving, toestemming te geven om onze nieuwsbrief naar u te versturen.

Je kan te allen tijde uitschrijven via een link onderaan elke e-mail.

We gebruiken Mailchimp als email tool. Door hieronder op "inschrijven" te klikken geef je aan dat je weet dat je gegevens naar Mailchimp worden verzonden ter verwerking. Leer meer over de privacy inspanningen van Mailchimp'.