Essen & Regio, Voor- en Noorderkempen

23 October 2017

Hiep hiep hoera in het Suske en Wiske

Het Suske en Wiske - Kindermuseum in Kalmthout bestaat dit najaar 20 jaar. En dat wordt gevierd! Wil je deze mijlpaal meevieren? Kom dan tijdens het weekend van 25 en 26 november tussen 10 en 18 uur naar het leukste Kindermuseum van Vlaanderen!

Het belooft een spetterend feestweekend te worden met tal van activiteiten binnen en buiten. Zo kun je deelnemen aan verschillende creatieve workshops, of een fotospeurtocht doen in de tuin. En wat denk je van een quiz met professor Barabas, of bingo met Lambik? Genoeg kansen om in de prijzen te vallen, want elk uur draait Lambik aan het bingorad.

Natuurlijk hoort er bij een verjaardag ook iets lekkers. Daarom krijgt iedere bezoeker een glaasje bubbels en een plakje cake dat je helemaal zelf kunt versieren. Wie het mooiste cakeje versiert kan zelfs iets winnen, dus reden genoeg om je creatief uit te leven.
Breng ook zeker een bezoekje aan tante Sidonia in onze museumpresentatie. Per dag zijn er vier rondleidingen. De inkomprijs is €5,00 per persoon. Reserveren is echter niet mogelijk, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Foto: Feest in het Kindermuseum - Copyright: Provincie Antwerpen