Essen & Regio, Voor- en Noorderkempen

8 May 2018

Ga vanaf 5 mei met gerinkel naar de winkel

De gemeente Essen wil iedereen zo veel mogelijk met de fiets of te voet inkopen laten doen. Daarom lanceert Essen vanaf 5 mei samen met Brecht, Kalmthout, Wuustwezel en UNIZO de campagne ‘Gerinkel naar de winkel’.

Deze campagne is een opvolger van de campagne ‘Essen is vriend van de fiets’ die Essen en Unizo in 2017 uitwerkten. De campagne is gebaseerd op het spaarkaartensysteem. Je kan nu met je spaarkaart zelfs tot in de handelszaken van omliggende gemeenten terecht! In de gemeente Essen kan je tot eind augustus stempels sparen. In de andere gemeenten kan dit tot eind juni.

Hoe werkt het?

Telkens je te voet of met de fiets boodschappen doet bij een deelnemende handelaar krijg je een stempel op je stempelkaart. Als je spaarkaart vol is, kun je deze bij de handelaar achterlaten en maak je kans op een mooie prijs.

Inschrijven op de nieuwsbrief

* verplicht in te vullen

Selecteer hieronder "Email" om, conform de AVG wetgeving, toestemming te geven om onze nieuwsbrief naar u te versturen.

Je kan te allen tijde uitschrijven via een link onderaan elke e-mail.

We gebruiken Mailchimp als email tool. Door hieronder op "inschrijven" te klikken geef je aan dat je weet dat je gegevens naar Mailchimp worden verzonden ter verwerking. Leer meer over de privacy inspanningen van Mailchimp'.