CD&V

26 October 2017

Rondje WIJ MAKEN PROVINCIE

provant.cdenv.be

Binnenkort staan er voor de Vlaamse provincies een reeks ingrijpende veranderingen op stapel, die voelbaar zullen zijn tot in de kleinste gemeente. Het gaat dan niet alleen om de samenstelling van de deputatie en de provincieraad, maar ook over een aantal belangrijke beleidsdomeinen. Zo zal ook de provincie Antwerpen vanaf januari 2018 een aantal activiteiten niet langer of op een andere manier uitvoeren. De CD&V-mandatarissen (gedeputeerden en provincieraadsleden) trekken door de provincie om van naaldje tot draadje uit te leggen wat er precies verandert voor jou, jouw stad of gemeente, jouw bedrijf of jouw organisatie. En natuurlijk krijg jij daarbij ook de kans om hen zelf al je vragen voor te leggen.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de volgende ontmoetingsavond. Deze editie richt zich speciaal tot de inwoners van Lier, Nijlen, Duffel, Sint-Katelijne-Waver, Bonheiden, Putte, Berlaar en Heist-op-den-Berg.

De “WIJ maken provincie”- tournee is bij jou in de buurt op woensdag 29 november aanstaande. Je vindt ons dan in Lage Polder, Netelei 26 in Duffel.
Dit is het programma:

  • 19u30 : deuren open
    20u00 : start van de informatieavond, gevolgd door vraag & antwoord
    21u30 : informeel netwerkmoment met een hapje en een drankje

Deelnemen is uiteraard volledig GRATIS. We kijken uit naar je komst. Breng gerust vrienden, familie, kennissen, sympathisanten, … mee. Hoe meer WIJ, hoe beter!