Mini-onderneming Easy4You stoomt zich klaar voor Vlaamse finale

“Deze mini-onderneming is een ideaal voorsmaakje op het latere bedrijfsleven."

Provincies en gemeenten bepalen toekomst N70

"Samen met de gemeentebesturen van onder andere Zwijndrecht en Antwerpen kiest de provincie resoluut voor een handelskernversterking."

Helena Caluwé 10° plaats op CD&V lijst stad Antwerpen

"Een leefbaar, ambitieus en veilig Antwerpen, ik wil me engageren voor een stad waarin jong en oud zich goed voelt. "

Burgerdialoog met EU-commissaris voor landbouw Phil Hogan.

Phil Hogan: "Landbouwers moeten voldoende betaald worden voor hun producten zodat grote bedrijven niet met de winsten gaan lopen."

Wim Van Nuffelen is Antwerpse Jonge Ondernemer 2018

"Met succesvolle verhalen brengen we ondernemen op een realistische manier in beeld. Ik hoop dat ook andere jonge mensen zich aangetrokken voelen tot het ondernemerschap"

Provincie Antwerpen zet sterke agrocijfers neer

De structuur en de dynamiek van de landbouw wordt steeds meer bepaald door de relatie tussen de landbouw en de industriële actoren die rechtstreeks verwant zijn met de landbouw.

18 bedrijven lonken naar werkzoekenden tijdens We Are Chemistry

"Met ‘We Are Chemistry’ willen we vooroordelen ontkrachten en de veelzijdigheid en duurzaamheid van de sector in de kijker zetten”

Jonge landbouwministers in Geel

Samen met de gids van het Proefbedrijf Pluimveehouderij trekken de kinderen de pluimveestallen in waar ze kennismaken met vlees- en legkippen.

Essen krijgt SAVE label

"Een SAVE label is vooral een aansporing om op dezelfde weg voort te gaan. Het werk is bijlange niet af. Elk verkeersslachtoffer is er een te veel!"